Dos sex symbols i poc més?

Monroe-Lamarr

Monroe-Lamarr
07/12/2020

Quin gust tornar de nou al teatre. Quin retrobament aquest any de pandèmia és molt difícil saber-ne la propera obra de teatre que vas a veure entre tantes restriccions. Poques vegades em preguntava quant durava la funció que anava a veure, però ara sembla una pregunta freqüent per saber si pots tornar amb una mica de calma a casa.

Ens trobem en una trobada d’actrius, de símbols del cinema durant la Guerra Freda. És l’any 1962 i es produeix la trobada secreta entre dues grans actrius Marilyn Monroe i Hedy Lamarr protagonitzat per Laura Conejero i Elisabet Casanovas.

La idea d’aquest possible retrobament m’agrada força, la ficció va agafant cos i veiem com les dues sex symbols de diferents temps són utilitzades per un Hollywood que encara no ha après. El que semblava que parlarien de la inteligencia de les actrius (Lamarr és inventora a més d’actriu, i a més de crear un sistema per aturar els torpedes enemics) queda en un segon pla. Ens queixem de les rosses tontes i sembla que no avança gaire. El seu talent queda en un segon pla.

Totes dues actrius ho borden, fins i tot Laura Conejero va desaparèixer d’escena i va apareixer directament Hedy Lamarr. L’Eloi i David fan de secundaris, aquest cop tenim dues estrelles per portar tota l’obra.

Però hi ha alguna cosa que no funciona, hi ha un moment que veus que no va enlloc i ja estas pendent de l’hora. Hi ha moments que es fan lents que veus que no avança. Per a mi vaig tenir un moment de cansament i que sembla que ja m’han explicat tot.

Ara toca veure que us sembla a vosaltres, aneu al TNC o a les sales que l’han programat i digueu la vostra opinió. Podeu llegir tota la meva opinió en el següent enllaç.

← Tornar a Monroe-Lamarr

Enllaç copiat!