Complicitat, creativitat i qualitat.

Mix-en-scene

Mix-en-scene
26/03/2019

“Mix-en-scene” és un viatge entre diferents estils de musica ( futurista, clàssica i moderna), dansa (clàssica i contemporània) i arts visuals (tècniques digitals), que s’uneixen a través de la taula de so de la mà de l’artista visual i codificadora creativa Alba G. Corral, i les coreografies interpretades a la pista per la ballarina i coreògrafa Amaranta Velarde.

La finalitat? Integrar la figura del DJ, amb la del coreògraf i la del intèrpret, per crear una proposta acústica i visual, que reprodueix i barreja alguns fragments de compositors que han esdevingut importants durant el S.XX tant en dansa, música i tècniques visuals, per crear una versió completament diferent a l’original.

Amaranta Velarde barreja composicions  de diferents èpoques i estils, utilitzant des de peces de compositors clàssics, com Igor Stravinsky i Claude Debussy, electrònics com Ralf Hütter , a minimalistes i futuristes com Steve Reich; combinat amb influències coreogràfiques d’algunes coreògrafes i ballarines de gran reconeixement, com Mary Wigman, una dels més grans exponents de la dansa expressionista alemanya, William Forsythe, un dels coreògraf més innovadors i trencadors del món de la dansa,  Ivonne Raiener, ballarina, coreògrafa i cineasta experimental de dansa postmoderna, i Pina Bausch, una de les ballarines i coreògrafes més influents de la dansa contemporània.

Els espectadors escoltem i veiem alhora la música que sona a la sala, la música que sona en uns auriculars i que podem escoltar a través d’un micròfon , les vídeo projeccions d’imatges generades en temps real per la taula de so, les diferents freqüències i tons de llum , els efectes especials i a la ballarina fent de performance, de DJ i ballant música clàssica amb un estil contemporani, i música contemporània amb un estil clàssic.  El resultat és espectacular. La combinació d’imatges, músiques i moviments coreogràfics és visualment molt atractiu.

Complicitat, creativitat i qualitat.

← Tornar a Mix-en-scene

Enllaç copiat!