Quantes vegades esperem alguna cosa?…. però només passa la vida

Mirta en espera

Mirta en espera
25/05/2016

Una recomanació d’un amic “teatraire” a l’espai de Facebook “Teatre, l’opinió dels espectadors”, ens va fer trobar el forat per fer cap al Cafè Teatre Llantiol i poder veure aquesta magnifica MIRTA EN ESPERA de la qual no en sabíem res.

Aquesta proposta està escrita, dirigida i interpretada per Angela Palacios. Ella és actriu i realitzadora nascuda a Logronyo en 1984, i com ens explica a la seva pàgina web (www.angela-palacios.com), des de fa més de deu anys, es dedica al teatre en qualsevol format, de carrer, en sala, infantil, davant i darrere d’una càmera o transmès en una aula. Viu a Barcelona i fa tot just un any va inaugurar la plataforma de creació “Los espejos son para mirarse” i Mirta en espera és la primera producció teatral.

Mirta viu la vida com si fos una pel·lícula on ella és la protagonista absoluta. Ara té el convenciment de què tindrà sort i encarrilarà la seva carrera a l’èxit i obtindrà un Oscar. Per fi li ha arribat l’oportunitat que tant esperava i s’ha vestit de gala. Però no només espera l’èxit professional, també espera l’amor de la seva vida. I mentre espera ens explica vivències relacionades amb la seva professió i amb els enamoraments i els desamors.

Angela Palacios ens ha mostrat un munt de facetes en tan sols una hora i poc de representació, una bona dramatúrgia i un ritme excel·lent, on canta, gesticula i es belluga per l’escenari amb una gran resolució.

Un monòleg que obre també una porta a la reflexió, la de l’espera, quantes vegades esperem alguna cosa?, algun fet que ens canvií la vida?, que algú faci alguna cosa?, una trucada de telèfon?, i mentre esperem no passa res, només passa la vida i les oportunitats, que pel fet d’esperar, no hem sabut aprofitar.

Valoració sencera clicant AQUÍ

← Tornar a Mirta en espera

Enllaç copiat!