Quan la realitat supera la ficció

Mata el teu alumne

Mata el teu alumne
05/06/2015

Un altre èxit de la Sala FlyHard !!!

El dramaturg i director Carles Mallol (Figueres, 1981) presenta la seva última obra de teatre, “Mata el teu alumne” a la Sala FlyHard. Obra que va rebre al 2013 el XXXVIII Premi Born de Teatre, un dels guardons més prestigiosos de teatre del país i que al 2014 va ser publicada per Arola Editors .

Quan un text extraordinari està molt ben dirigit (Carles Mallol i Carla Torres ) i els actors transmeten sobre l’escenari tot el que l’autor volia explicar-nos, és un espectacle d’aquells que en diem rodó i imprescindible.

Tot es basa en la ficció d’una novel.la en la que algú es sent identificat i que la porta a la realitat; a partir d’aquí, els afectats comencen a buscar culpabilitats. La pregunta és: El fet que la ficció pugui convertir-se en realitat, de qui és la culpa?, del que ha creat la ficció o de qui la interpreta…

La culpa és el tema principal i és present en tota obra. Però qui és el culpable en realitat?. El que escriu l’obra, el que se la llegeix, el que vol cridar l’atenció o la que l’impulsa a fer-ho. Vosaltres ho haureu de descobrir i treure les vostres pròpies conclusions . També es toquen altres temes com el de les manies, l’assetjament  , la infelicitat, la infidelitat o la soledat.

Avui a la Sala FlyHard he tornat a gaudir d’unes interpretacions extraordinàries!!!;unes interpretacions  amb una gran dosis de concentració i un ritme trepidant, que els actors han executat d’una manera increïble. L’obra demana tres actors que interpreten cinc personatges, i dos d’ells doblen personatge amb més dificultat. Mari Pau Pigem, Quim Àvila i Pepo Blasco han treballat de valent els seus personatges i el seus desdoblaments. Uns personatges que en realitat volen ser allò que no són. Em trec el barret davant d’uns grans professionals i d’una feina tan ben feta, però sobre tot m’agradaria destacar la interpretació magistral de Pepo Blasco que ha estat insuperable. BRUTAL !!!

De banda també felicitar a Jordi Busquets, Xavi Gardés i Anna Tantull , per què hi ha molt bona connexió entre ells: la banda sonora, la il.luminació i l’escenografia, tres elements que tenen un paper molt important dins d’aquesta historia. Una història fosca, de suspens però amb tocs d’humor.

Molt bona feina de tot l’equip. Felicitats !!!

No us hi penseu, i correu a comprar les entrades que de segur que s’esgotaran. Un altre imprescindible que no us heu de perdre!!!

← Tornar a Mata el teu alumne

Enllaç copiat!