Deliri escènic

Lubbert

Lubbert
21/10/2018

Aquesta boja i divertida proposta d’Inda Pereda ens demostra tot el que es pot aconseguir prescindint del text, donant-li tot el poder al cos i als sons. 

Lubbert és el primer esbós d’humà que va crear Déu. L’obra comença quan Lubbert descobreix el seu propi cos per després passar a investigar el seu entorn, iniciant un viatge a través de diversos espais i atmosferes creades amb onomatopeies i sons que ell mateix articula.

Per molt que tingui un punt de partida, l’obra realment no compta amb una trama o fil conductor a l’ús. Més aviat es tracta d’una seqüència de gags delirants on es presenta una situació per portar-la a l’extrem i convertir-la en absurda, ridícula i fins i tot grotesca. Un bon exemple és el moment de la planxa, on aconsegueix conduir al públic a una gran riallada general.

Es nota una forta herència del teatre gestual de carrer, tant per la forma com pel contingut, a més de la freqüent interacció amb el públic.

Celebro la valentia de la sala en programar aquest tipus de proposta tan inusual a Barcelona i animo a tots els amants del teatre físic a acostar-se i gaudir de la increïble destresa d’aquest actor.

← Tornar a Lubbert

Enllaç copiat!