Espectacular homenatge musical a l’amor

Love Love Love

Love Love Love
13/12/2022 - Palau de la Música Catalana

Hi ha cap tema més absolutament transversal en la creació artística que l’amor? Busqueu, i si cap tema l’iguala, us convido a una cervesa.

La passió de l’enamorament en totes les seves fases, des de les papallones a l’estòmac durant el flirteig fins el pes oceànic de l’amor de llarga durada, o la turment del desamor, han estat una font inesgotable d’inspiració per a artistes des de l’inici dels temps. El polifacètic i mediàtic José Corbacho i el no menys polifacètic i mediàtoc divulgador musical Ramon Gener (artífex de l’èxit de formats com Òpera en texans This is art) reuneixen en escena a l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i una banda de rock per endinsar-se en un espectacular viatge musical per la història de les composicions dedicades a l’amor.

El concert permet viatjar des de la Grècia clàssica fins a compossitors totèmics com Mozart i Txaikovski, però també hi sonen hits dels Beatles, els RollingsAC/DCAmy Winehouse, Madonna o Frank Sinatra. Amb la desimboltura, la comicitat i la complicitat que caracteritza aquest tàndem de presentadors, l’espectacle et passa volent gràcies als apunts divulgatius, l’interacció amb el públic i un gran repertori de temacles, arranjat amb bon gust i interpretat de manera estupenda.

És una aposta segura per celebrar l’amor (en totes les seves cares) i passar una estona meravellosa gaudint d’un impressionant concert simfònic. Celebrem l’amor, que tard o d’hora s’acaba. I si s’acaba, seguim celebrant-lo! Gener i Corbacho et donaran bones raons per fer-ho.

← Tornar a Love Love Love

Enllaç copiat!