Poesia visual en moviment

Los Galindos: Udul

Los Galindos: Udul
14/07/2018

“UDUL” és la darrera creació de la companyia de circ Los Galindos. Circ i teatre de carrer amb un estil propi que no deixa mai de sorprendre.

En aquesta ocasió l’espectacle es desenvolupa a l’interior d’una iurta, un tipus d’habitatge mòbil, amb estructura de fusta i coberta de feltre, usada tradicionalment com habitacle dels nòmades de Mongòlia i del Kazakhstan, que li dona un toc rústic i de misteri a l’espectacle. Com volia seure en un bon lloc, vaig ser de les primeres en posar-me a la cua. I ho vaig aconseguir !!!, primera fila, i una de les millors ubicacions de l’espai, on vaig poder gaudir plenament de tot l’espectacle.

“Udul” és un espectacle divertit, hilarant, en constant moviment. Un joc escènic d’entrades i sortides a pista. Malabarismes i acrobàcies. On la presència del pallasso hi és present en tot moment. Moviments espectaculars que et deixen amb la boca oberta. Personatges que busquen  quines són les seves capacitats i límits corporals, i convertir-les en un divertiment. Risc controlat sota l’atent mirada del públic.

A Udul es viuen situacions que no et deixen de sorprendre, moments que et fan riure i d’altres on la tensió i el neguit t’envaeixen. Un espectacle on cada moviment i cada acrobàcia estan calculats al mil·límetre.

L’espai, el vestuari, les construccions tèxtils, l’escenografia, la musicalitat, l’entorn sonor, les acrobàcies,…tot, absolutament tot, està cuidat al detall.

Per mi ha estat poesia visual en moviment.

És un espectacle que el recomano a tothom, grans i petits. Us ben asseguro que en gaudireu moltíssim.

 

← Tornar a Los Galindos: Udul

Enllaç copiat!