Ràbia, amor. Pur Lorca que surt del cos

Lorca

Lorca
13/03/2022

No se’m pot escapar mai cap espectacle que tingui una mínima relació amb Federico García Lorca, així que aquesta producció ja la considerava imprescindible abans de veure-la.

La companyia Teatre Laboratorio fa una proposta ben enriquida i poètica fent un viatge per la vida de Federico. Se’ns presenten sis Lorcas a escena, visibles per a tot el públic present. Comença i aquests Lorcas cobren vida i ens guiaran de la mà per la seva història.

És un espectacle on predomina per sobre de tot l’expressió corporal, creant un resultat visual que bé es podria relacionar amb l’agilitat i l’espectacularitat dels artistes de circ.

El cos és l’element essencial que utilitza aquesta companyia per explicar-ho tot, les pors, la força, la ràbia, l’amor, i altres emocions que creen el viatge. Apareixen en escena personatges tan potents com la pròpia mort, així com les dones de les obres de Lorca i les figures que van marcar la seva curta vida.

L’espai que forma l’escenografia ajuda a crear l’atmosfera que atrapa des del primer moment. Un espectacle de pur teatre humà, de 10. Una experiència que s’ha de viure, sobretot per tots els que ens considerem “Lorquians”.

← Tornar a Lorca

Enllaç copiat!