Un clown que deixa empremta

Loco Brusca: Mr. X

11/01/2014

El Loco Brusca es un artista especial, eclèctic, però sobretot és un bufó. Un bufó entès com un clown irreverent i provocador, allunyat dels plantejaments més innocents i tendres… Un clown a l’estil Leo Bassi per entendre’ns. I Mr. X és el personatge que ha creat per parlar del costat més fosc de l’home actual, el qual se’ns presenta com un home-màquina estressat, bombardejat pels mitjans de comunicació, atiborrat de menjar escombraria, de comportaments excessius i amb un costat violent. Gairebé sense paraules, amb un gran treball físic i corporal, recrea situacions i implica el públic, fent-lo participar intensament, portant-lo a l’extrem, per tal que es trobi amb tabús, pors i creences.

Sempre en clau d’humor, veureu com va treient capes i capes d’aquest personatge com qui pela una ceba, per acabar-nos mostrant el simi que queda en algun racó dels nostres gens. Per cert, genial interpretació d’un mono, no veureu una cosa igual. Només per això ja val la pena.

Avís: Si li diuen “loco” serà per alguna cosa, així que si busqueu espectacles per mirar com qui mira la tele o us fa pànic la idea que us treguin a l’escenari, aquest no és el vostre espectacle. Ara bé, si us va la marxa, deixeu-vos-hi caure, us ho passareu bé.

← Tornar a Loco Brusca: Mr. X

Enllaç copiat!