Posada en escena espectacular, amb un fluix moviment de titelles

Lluís Danés: Nàufrags

Lluís Danés: Nàufrags
12/01/2016

La posada en escena de “NÀUFRAGS” és si mes no, força espectacular i compta amb forces mitjans per què així sigui;una escenografia que es basa en una mena d’embarcació mig destrossada per la fúria del mar al ben mig de l’enorme escenari de la sala MAC; al seu voltant un mar amenaçant amb onades de plàstic negre, mogudes per uns canons d’aire que a vegades destorbant amb el seu soroll i ens fa mal bé l’audició de la música que s’interpreta en directe des de dos pianos situats a banda i banda de l’embarcació.
Aquest aspecte que al principi impacta als espectadors, ben aviat es torna massa repetitiu per la manca d’una història sòlida i ben construïda; visualment és agradable, però amb això tot sol, no es pot sustentar un espectacle d’aquesta duració.
Un espectacle que ens va decebre força, especialment per la poc treballada manipulació de les titelles, que no ens va acabar de fer el pes.

Si us bé de gust llegir la nostra crònica sencera ho podeu fer en aquest enllaç… http://wp.me/p19AHZ-fSS del nostre Blog “Voltar i Voltar”

← Tornar a Lluís Danés: Nàufrags

Enllaç copiat!