Ets un error de la naturalesa?

Limbo

Limbo
21/02/2015

Malgrat aparèixer sovint a la televisió i normalitzar-ne la presència a la nostra societat, un procés de canvi de sexe segueix sent un tabú. La decisió tan íntima d’assumir que el teu cos i la teva ànima van per camins oposats, i voler corregir-ho, és difícil d’entendre per a molta gent. Per a mi, que no he viscut cap cas de prop, ho és.
Limbo aborda amb sensibilitat i delicadesa la transformació de la Berta en l’Albert. Si bé la realitat d’un transgènere ens pot quedar llunyana, tots ens hem sentit desplaçats, diferents, desconcertats o fora de lloc en algun moment de la vida. Per tant, els problemes d’un protagonista a cavall entre dos sexes, que lluita contra la tirania de les etiquetes socials que tot ho encorseten, no ens resultaran tan llunyans.
La proposta de L’Era de les Impuxibles és valenta i arriscada. Híbrida, com tot en aquest espectacle. No és ni un musical, ni un espectacle de dansa contemporània, ni un concert… però ho és tot. Tot juga a favor de la història, de l’emoció. Mariona Castillo està EXCEL·LENT donant vida a la Berta/Albert, com excel·lent és la música en directe de Clara Peya, continguda, sense estridències, una perfecta banda sonora per un espectacle de pors i dubtes. Les dues ballarines (Ariadna Peya i Tatiana Monells) acaben d’arrodonir l’espectacle amb moments veritablement intensos.
Val molt la pena!

← Tornar a Limbo

Enllaç copiat!