“La veritable amistat perdura en el temps”

Les noies de Mossbank Road

Les noies de Mossbank Road
20/01/2018

Vaig triar aquesta obra de teatre per dues raons, primer perquè és una obra que parla de la relació d’amistat entre tres dones totalment diferents i aparentment incompatibles ,en  la que em podia sentir identificada,  i pel seu excepcional repartiment (Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat).

“Les noies de Mossbank Road” és una comèdia escrita per Amelia Bullmore i dirigida per Sílvia Munt que ens parla sobre l’amistat. L’amistat perdurable en el temps.

El muntatge tot i que ens arrenca més d’un somriure, té algunes escenes de contingut dramàtic. Un muntanya russa de sentiments, que ens fa anar de la comèdia al drama, i del drama a la comèdia al llarg de l’obra.

Pel que fa al treball interpretatiu de les tres actrius Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat,  fan una feina extraordinària. La seva complicitat a escena i el seu bon rotllo, ens fan creure que estem realment davant de tres autèntiques amigues.

 

“Les noies de Mossbank Road” som la Marta, la Montse, la Lula, la Cristina i la Neus. Un grup d’amigues, aparentment diferents…, bé, en realitat, molt diferents!!! , que després de trenta cinc anys seguim estan juntes, unides i fent-nos costat. Una relació, com la de la Rose, la Viv i la Di, perdurable tot i el pas del temps. Una relació en la que hem viscut moments de molta alegria, però també moments de molta tristesa i dolor. Un camí que no sempre ha estat del tot planer, però que juntes hem intentat anar superant.

Marta, Montse, Lula, Cristina, em sento molt afortunada d’haver-vos conegut i de tenir-vos al meu costat. Amigues és una paraula de la que no tothom en pot gaudir.

 

 

← Tornar a Les noies de Mossbank Road

Enllaç copiat!