Ens vestim de llarg per a l’ocassió

Les feres de Shakespeare

Les feres de Shakespeare
08/07/2019

Els Pirates es vesteixen de gala, i no hi ha per a menys per aquesta adaptació de Shakespeare.

He deixat la meva retirada teatral post-Camino per anar-hi a la única proposta que volia anar-hi. Per aquest motiu, aquesta és l’única recomanació d’aquest GREC 2019 i per ara poques recomanacions podré realitzar fins al proper setembre.

Un gran musical on sense cap dubte les cançons guanyen molt i que poden competir sense cap dubte amb altres musicals que hem vist. Esperem que la temporada que torni sense cap complex.

Una obra que era masclista, l’han donat la volta sense problema. Ara tenim una parella lesbiana que funciona sense cap tipus de problemes a canvi de malentesos, però que a la part final queda una mica deluïda, però ja és un gran pas. Voler donar una volta als rols sobre la identitat sexuals i el gènere que sembla que és el tema actual.

Dues hores que vaig passar sense cap pausa, i que va ser un plaer. Esperem que el públic reaccioni i que assisteixi sense cap mena de dubte, que sense cap mena de dubte fa les delicies de tot espectectador.

L’escenografia magnífica però una recomanació a l’hora d’assistir a les funcions, per la passarel·la que han muntat és millor agafar entrades a partir de la fila 7 o 8. Si agafeu les primeres files, us tindreu que preparar a estirar el coll per veure que succeeix pel darrera.

M’ha robat el cor l’actuació de la Laura Aubert com la Mariona Castillo, però en aquesta obra coral tothom destaca en un moment o l’altre.

Si voleu veure la recomanació, la teniu disponible a l’enllaç

← Tornar a Les feres de Shakespeare

Enllaç copiat!