L’electe

10/09/2017

Molt més que una teràpia!

Una picor al nas durant els assajos del discurs d’investidura del President de la Generalitat farà “actuar” a un reconegut psiquiatre. És llavors quan comença una relació entre els dos que qui sap si perdurarà pels anys dels anys… L’evolució dels dos actors és genial, des del punt de vista de les sensacions i aspectes més humans que ens envolten, que no passen d’un extrem a l’altre sinó que a poc a poc van canviant de pensaments i externalitzant el seu interior. El text, potser per ser casolà o per ser proper, resulta, a vegades, previsible. Tot i això, fa reflexionar sobre veritats que intentem amagar i l’esforç que fem per aparentar qui no som. En definitiva, una hora i deu molt amena, escassa de trama i amb una única funció després d’haver-se “carregat” a algú: “Perdonar i després tornar a estimar de nou”!


Tot el que necessites per anar al teatre

L’electe

L’electe

Ramon Madaula és l’autor de L’electe,  una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, dirigida per Jordi Casanovas i interpretada per Abel Folk i Roger Coma.

SINOPSI

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de forma tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença. L’electe es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació? Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder.

Video

Fotos

L’electeL’electeL’electeL’electe

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Lida Ferrer

  Boníssima. Vaig passar sols una nit a Barcelona i és la millor elecció que podia fer. La recoman a tothom que vulgui gaudir un bon espectacle.

  06/10/2017

 • 12345

  Jordi Aguilera

  Molt recomanable!

  06/09/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  una comèdia satírica amb pinzellades de crítica política que fa reflexionar sobre la classe política catalana. Amb un enginyós i divertidíssim text de Ramon Madaula, el muntatge és un exemplar mecanisme humorístic on dos únics personatges amb un gran treball de tots dos actors discuteixen al llarg de tota la funció per resoldre un conflicte psicològic: Un president electe en crisi on un impecable Roger Coma fa una interpretació realment extraordinària del seu paper del futur 135è president de la Generalitat i el seu psiquiatre d’urgències interpretat per el propi Madaula. Una d’aquelles obres en que rius i somrius molt. Una opció totalment recomanable sent una llàstima que us la perdéssiu

  07/05/2017

 • 12345

  Silvia L. M.

  Fui con muchas ganas a verla y no me decepcionó. En mi cabeza llevaba como apuesta segura la presencia de Ramón Madaula, y no sólo fue que éste estuviera estupendo, sino que quedé encantada con un Roger Coma en estado de gracia. Un texto sencillo acompañado por unas interpretaciones sublimes. Muy divertido y recomendable para acabar un día despejando la mente.

  05/05/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Comedia divertidisima donde Roger Coma y Ramon Madaula están en estado de gracia! BRAVO
  Hemos disfrutado muchísimo y hemos reído como nunca!

  La historia sencilla: el futuro President de la Generalitat está preparado para en una horas hacer su discurso de investidura. Todo va bien hasta que se nota un tic en la cara cada vez que intenta hacer el discurso! Para intentar arreglar el problema se reunirá con urgencia con un psiquiatra que intentará buscar una solución para no arruinar su vida política!

  En serio… id a verla! Lo vais a pasar muy bien

  19/04/2017

 • 12345

  CATI VIVES ROSES

  L’obra m’ha encantat, està molt ben interpretada, el tema és mol actual, fa riure i a la vegada pensar.Feia temps que no m’ho passava tan bé.La recomano especialment,no us la deixeu perdre

  01/04/2017

 • 12345

  Mª Dolores

  Situació fictícia però amb contingut actual, expressat de manera ràpida, amena i divertida (amb retranca)
  I tant que la recomano!!

  26/03/2017

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Aquesta tarda a Cecuca he estat veient aquesta comèdia escrita per Ramon Madaula i dirigida per Jordi Casanovas. Un polític (Roger Coma) que està assajant el discurs d’investidura com a president del govern, li apareix un transtorn que deforma la seva cara de forma ridícula i hilarant. Només queden quatre hores per actuar i se sol·licita l’actuació d’un psiquiatre (Ramon Madaula). Aquest fa que de forma molt divertida, el polític es despulli (metafòricament, és clar) del seu passat per arribar a una reflexiò: Quins fets de la nostra vida marquen la nostra vocació i sobretot, el nostre futur ?. El final no ho desvetllaré perquè guarda una sorpresa. Pel que fa a la interpretació, fantàstics tant Madaula com Coma i és que aquest ùltim broda el personatge. Una perfecta posada en escena i il·luminació. Per passar una excel·lent i divertida estona. Recomanable i a Barcelona es podrà veure a la Muntaner durant mes d’un mes a partir del 29 de març.

  29/01/2017