Un matrimoni, una vocal i una ‘app’

L'assassí imprevist

L’assassí imprevist
30/05/2018

Aquests són alguns dels ingredients claus del misteri que s’amaga darrere de L’assassí imprevist.

L’expressivitat de l’Albert Requena, únic actor en escena, enlluerna la sala Badabadoc. Les peculiars personalitats que es desprenen dels més de 12 personatges, que ell mateix representa, aconsegueixen atrapar l’atenció i els riures del públic.

L’obra comença amb la persecució del personatge principal, el Senyor X. Un home com qualsevol altre, notari de professió, separat i amb un gos. Aquest es trobarà empresonat fins que expliqui què ha passat amb la família Smith.

A través de diverses anades i vingudes en el temps, s’explica la trama des dels diferents punts de vista dels diversos implicats. Tot, amb un ritme que promou l’atenció i concentració per no perdre’s cap detall.

Ja que la posada en escena és minimalista, l’espectador pot sentir en les seves pròpies carns el misteri, les pors i els dubtes que viu Senyor X. La resta de personatges aporten un toc d’humor i sàtira, que gràcies a la còmica interpretació de l’Albert, converteix una història de gènere negre en quelcom divertit.

L’assassí imprevist és una adaptació lliure del relat de Francesc Marí, historiador i escriptor barceloní dirigida per Montse Bonet. Una obra que desitjaràs que no s’acabi.

← Tornar a L'assassí imprevist

Enllaç copiat!