Dues propostes de dansa diferents.

Lament: Sing An Ode To My Soul - A Journey into the unknown

Lament: Sing An Ode To My Soul – A Journey into the unknown
31/10/2015

Ahir a La Vilella es van estrenar dues propostes de dansa contemporània, totalment diferents: “Lament” i “Who dunn’t ?!??”

 

Feia temps que tenia ganes de veure un espectacle de dansa butoh, i amb “Lament” era la ocasió perfecta per poder-ne veure una. La veritat és que el que vaig veure em va sorprendre moltíssim. Ramasike ens presenta una coreografia on combina la dansa contemporània, el butoh i la dansa africana. El resultat és realment extraordinari. La seva manera de ballar em va hipnotitzar des del primer instant. Va ser increïble, quina manera de transmetre. Genial !!! Espectacular !!!

La posada en escena és minimalista, tan sols hi ha un home mig nu, encadenat de mans i peus amb unes cadenes molt gruixudes. Li costa arrossegar-les, són llargues i pesen molt. Quan aconsegueix deslliurar-se de les cadenes el patiment segueix,.

És la recerca de la llibertat de l’home des del dolor, l’angoixa i el sofriment.

VALORACIÓ: ****

 

“Who dunn’t ?!??” és una peça de teatre interpretada a través de la dansa contemporània.

L’acció transcorre dins d’una casa. Tres dones ( la mare i les seves dues filles) són les protagonistes. L’ambient és tens. Hi ha preguntes, dubtes, desconfiança . Es busquen i rebutgen. Es consolen. S’acaricien, s’abracen. Hi ha odi, ràbia, culpa,… perdó .

És realment increïble veure com les ballarines Lauriane NABE,T Lene VAN ALTEN i Anne-Charlotte SCHOEPFER es deixen la pell dalt de l’escenari. Cadascuna d’elles em van transmetre diferents sensacions, força, innocència, elegància.

VALORACIÓ: ***1/2

 

Dues propostes molt diferents que paga la pena d’anar a veure.

← Tornar a Lament: Sing An Ode To My Soul - A Journey into the unknown

Enllaç copiat!