Les aparences enganyen

La visita inesperada

La visita inesperada
07/11/2017

Després del gran èxit de “Testimoni de càrrec” d’Agatha Christie que es va poder veure al Teatre del Raval, el teatre torna a apostar per un altre de les novel·les, en aquesta ocasió no tan coneguda, de l’escriptora anglesa, “La visita inesperada”.

 

“Una visita inesperada” és una obra de teatre de 1958 escrita per Agatha Christie,  una novel.la de misteri que manté als espectadors en suspens fins al final.

Durant tota l’obra estàs intentant esbrinar qui ha matat en Richard Warwick?. Tots són sospitosos. Tots tenen motius per assassinar-lo: la seva esposa la Laura Warwick (Empar López), , el germà en Jan Warwick (Gerard Clavell), la mare la Sra Warwick (Carme Capdet),la Srta Bennett (Muntsa Tur), el majordom en Henry Angell (Àngel Amazares) o en Julian Farrar, un amic de la família (Lluís Altes) . La visita inesperada d’en Michael Starkwedder (Jordi Coromina) i els dos policies el Sergent Cadwallader (Bernat Muñoz) i l’Inspector Thomas (Manel Solàs) completen el repartiment d’aquesta misteriosa obra de teatre.

Qui ha matat en Richard Warwick?,  la gran pregunta. Una pregunta que us asseguro que fins al final no serà resolta.

Pau Guix ens presenta un muntatge que ens recorda una mica a l’estil de les pel·lícules en blanc i negre. Una escenografia i vestuari molt ben adaptats a l’època i uns personatges en actitud poc natural talment com si els hagués extrets directament de la novel.la.

La veritat és que m’ho vaig passar molt bé intentant esbrinar qui va matar al senyor Warwicck. Al llarg de l’obra vaig canviar varies vegades d’opinió de qui era l’assassí. Del que n’estava convençuda era que possiblement el culpable no era el més evident. Vaig pensar en vàries opcions. Vaig votar qui em semblava més sospitós. No el vaig encertat !!!

Les aparences enganyen.

Si voleu fer de detectius aneu a veure “La visita inesperada”, a més a més de passar-vos-ho bé, podreu participar d’un concurs a la mitja part de l’espectacle, en el que podreu guanyar entrades gratis per veure l’obra i un sopar per a dues persones.

 

El millor de tot és que, amb la que està caient, la sala estava a petar !!!

 

 

← Tornar a La visita inesperada

Enllaç copiat!