Que La Roda segueixi girant molts més anys!

La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50

La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50
28/03/2021

La feinada que fa la Roda produccions no té preu. Ja ho van fer amb l’Aladdin #ThePopMusical, El vestit pop de l’Emperador, Hansel i Gretel… i molts altres espectacles que ha produït aquesta gran família. L’essència de tot plegat és explicar les històries clàssiques des d’un altre punt de vista deixant clar que per molt que passin els anys, el missatge segueix sent el mateix. Les faules i les lliçons ja ho tenen això de ser vigents malgrat el pas del temps.

En aquest cas, reestrenen “La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50!”. Després de 10 anys “rodant” continua sent un espectacle on la trama és la que a tots ens han explicat; les germanes i la madrastra fan la vida impossible a la ventafocs fins al dia del ball. Però ambientat en una escola dels Estats Units als anys 50. L’adaptació és necessària per treure les etiquetes a cada personatge i deixar de banda que la Ventafocs hagi de ser una princesa enamorada d’un príncep.

L’energia i bon rotllo que transmeten sobre l’escenari es transforma en excitació i emoció dels joves innocents que seuen a platea i juntament amb el talent vocal i interpretatiu fan d’imant amb els petits. Però, de la mateixa manera que els menuts gaudeixen, també atrapen als més grans amb les píndoles de remembers a la història cultural dels anys 50 i 60. Aquestes petites dosis, juntament amb la brillantor sobre l’escenari de l’elenc són les propostes de valor que els diferencien de la resta.

← Tornar a La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50

Enllaç copiat!