Què hi ha més enllà de la pell?

La piel vacía

La piel vacía
28/01/2018

“La piel vacía” és la coreografia completa d’una peça inicial 15 minuts que va ser finalista del Premi Dansa de l’Institut del Teatre en el 2016. Una coreografia que a anat evolucionant i agafant profunditat durant un any de treball, per arribar al meravellós resultat que he pogut gaudir al SAT.

Una coreografia creada i dirigida per la ballarina Paloma Muñoz, projecte amb el que s’estrena com a coreògrafa i la feina de cinc ballarines extraordinàries ( Amanda Rubio, Raquel Klein, Núria Navarra, Sara Enrich i Laura Lliteras)

Una coreografia en que el ritme es construeix a partir del so que es produeix durant el moviment dels cossos, els sons vocals, la respiració, el so del làtex, material del que està fet part del vestuari de les ballarines, i el so musical a partir de dues cançons generades en directe. Un espai sonor que dialoga amb el moviment, la il·luminació, l’escenografia i el vestuari.

Tot funciona com una màquina on totes les peces encaixen perfectament l’una amb l’altre: melodia, ritme, moviment, la transició entre les peces,… Com a resultat tenim davant nostre una coreografia que avança de manera precisa, molt ben executada i molt ben dirigida; d’una gran bellesa visual i d’una gran sensibilitat. Veritablement sublim.

Mitjançant les ballarines he pogut sentit la fragilitat de la pell, la sensació del tacte d’una carícia, la d’un petó,…

Paloma Muñoz traspassa la pell, s’endinsa dins aquell espai on es troben lo material i lo físic; la buida i intenta trobar què i qui, hi ha més enllà de la seva aparença;  de quina manera l’omple cada persona, i ens mostra el que hi ha al seu darrera.

No us la perdeu!!!

← Tornar a La piel vacía

Enllaç copiat!