Pura poesia teatral

La Perla 29: Bodas de sangre

La Perla 29: Bodas de sangre
30/09/2018

Pura poesia teatral. Així és ‘Bodas de sangre’, un altre encert de La Perla 29. Poesia teatral no tan sols perquè sigui Federico Garcia Lorca qui signa el text, sinó perquè tot el conjunt de l’espectacle es mereix aquesta distinció. Poesia performàtica, musical i actoral acompanyada d’una direcció esplèndida d’Oriol Broggi que fa jugar aquests tres elements de manera brillant. Tot plegat, resulta un espectacle bell i
pirotècnic que entra còmodament pels ulls i l’oïda, siguis o no un aferrissat/da lector/a de Lorca o estiguis familiaritzat/da amb l’art del vers dalt d’un escenari.

Caureu rendits als peus dels personatges femenins del text, clarament protagonistes en la direcció que n’ha fet Broggi. Explosió de força, ràbia, desig i poder que condueix a la perfecció el talentós tàndem Clara Segura i Nora Navas. Així que, agafeu-vos fort! L’acompanyament musical, a càrrec de Joan Garriga i la resta de components del grup, entra en escena de tal manera que
aconsegueix endinsar-te en una atmosfera especial. Ja no ets un/a espectador/a en una butaca, ets un/a convidat/da més sota la lluna que plora sang.

‘Bodas de sangre’ és una posta segura que compleix expectatives. I el millor; sortireu amb ganes de tornar a tenir entre mans els versos de Lorca. Que els gaudiu!

← Tornar a La Perla 29: Bodas de sangre

Enllaç copiat!