Són joves i viuen el moment

La norma de l’extinció

La norma de l’extinció
05/10/2014

La Norma de l’Extinció és una adaptació contemporània de l’obra Platònov d’Anton Txèkhov, que fa la jova companyia Ignífuga al Círcol Maldà. La idea i direcció és d’en Pau Masaló, un dels mateixos integrants del  repartiment de l’obra. L’espai escènic és el d’un saló d’una finca on s’està  celebrant una festa; per la  manera de vestir dels joves, la podem situar en el S XX. En mig de la sala hi ha una taula giratòria que donarà molt de joc durant la funció i en un costat un músic (Gerard Nelo, que només començar ens va tocar un troç de Summertime amb la guitarra) i un radiocasset servirà per introduir els efectes sonors en el transcurs de la funció.

Són un grup de set joves aparentment sense preocupacions ni responsabilitats que tan sols pensen en divertir-se i viure el moment. Platònov (Aleix Melé) és el protagonista principal d’aquesta historia; un home que sedueix a  les tres figures femenines d’aquest drama (la seva dona, la seva amant i la seva millor amiga).Però tota aquesta felicitat va canviant conforme abança la història i el final es converteix en una gran tragèdia.

Personalment em va agradar molt totes les interpretacions, però m’agradaria destacar les d’en Aleix Melé en el paper de Platònov i la Julia Rodón en el paper de l’Anna Petrovna (la amfitriona de la festa), per que són els personatges que més em van transmetre. Només us queda avui per anar-la a veure!!!

 

 

← Tornar a La norma de l’extinció

Enllaç copiat!