Una joia que no ha de passar desapercebuda

La norma de l’extinció

La norma de l’extinció
28/09/2014

La norma de l’extinció es basa en un text poc conegut del dramaturg rus Anton Txèkhov escrit quan aquest només tenia divuit anys. La Companyia Ignífuga el rescata i l’adapta per parlar-nos d’una generació que ens resulta molt propera: els fills d’uns pares que ho van tenir tot que es troben amb un món que no és el que els havien promés.

Els personatges de La norma de l’extinció són joves i apassionats, veuen el món amb lucidesa però també amb cert pesimisme, volen gaudir de la vida i somiar amb el futur però no poden evitar sentir-se atrapats en l’entorn. Situacions i emocions amb les que ens podem identificar com a públic i que el muntatge ens presenta sense histrionismes. Un text intens, actual i pertinent que arriba de la mà d’una companyia jove que sorprèn pel seu altíssim nivell.

Una direcció impecable, unes interpretacions magnífiques i una posada en escena moderna, original i molt encertada converteixen La norma de l’extinció en una d’aquelles joies que apareixen de tant en tant a la cartellera. Un muntatge que no us heu de perdre.

Més informació

← Tornar a La norma de l’extinció

Enllaç copiat!