La Gran Duquessa de Gerolstein

27/01/2014

Sorprenent i divertida

La gran duquessa de Gerolstein va ser la meva primera opereta. Mai no n’havia vist cap i he de dir que la vaig gaudir molt. Al cap i a la fi, no és pas tant diferent d’un musical (de fet, l’òpera buffa i el musical són parents). A La gran duquessa de Gerolstein trobem un argument de comèdia estripada, unes cançons memorables, una posada en escena original i molt ben trobada, i un planter d’actors preparats que s’atreveixen a cantar sense micros i acompanyats només d’un piano (o un acordió). Francament, quan vaig entrar al teatre no sabia què esperar, però vaig sortir-ne entusiasmada. Un muntatge molt recomanable en tots els sentits. Us sorprendrà.

Més informació


Tot el que necessites per anar al teatre

La Gran Duquessa de Gerolstein

La Gran Duquessa de Gerolstein

La companyia Bratislava presenta la seva primera obra: La Gran Duquessa de Gerolstein. Una opéra bouffe en tres actes. Una opereta d’ Offenbach inèdita en català, traduïda i adaptada tant en dramatúrgia com en cançons per la mateixa companyia. Amb música de Jacques Offenbach i llibret en francès d’ Henri Meilhac i Ludovic Halévy.

La història és una crítica satírica al militarisme irreflexiu i a la parafernàlia militar. La seva protagonista és una jove i dèspota Duquessa, la qual fa la guerra pel simple fet de distreure’s i que fa anar de corcoll a tothom sota les seves voluntats.

Fotos

La Gran Duquessa de GerolsteinLa Gran Duquessa de GerolsteinLa Gran Duquessa de GerolsteinLa Gran Duquessa de GerolsteinLa Gran Duquessa de Gerolstein

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  La nueva companñia Bratislava nos ofrece una opereta simpaticona, divertida y muy bien interpretada por sus cantantes/intérpretes.
  Me he quedado muy satisfecho con sus voces, sus interpretaciones y su buen hacer. Para ser su primera obra se nota que se lo han preparado mucho y que tienen muchas ganas de hacer las cosas bien.
  Las canciones son súper pegadizas y me he ido a casa canturreando las canciones y riéndome yo solo en el metro de los gestos exagerados de los actores, jajaja.
  Para pasar un muy buen rato.
  Y si encima lo promocionan invitándote a merendar… ya ni os cuento!!

  30/01/2014