Una família molt real

La dona del 600

La dona del 600
11/11/2019

Pere Riera és l’autor i el director de La dona del 600, una proposta teatral molt original. L’obra gira al voltant d’una família catalana i les seves vivències en torn a un cotxe Seat 600.

Aquest motiu principal ja es pot apreciar des del principi, degut a que tota l’escenografia està centralitzada en el 600. Aquest decorat està molt ben treballat, ja que és molt complet tot combinant diferents elements lumínics, sonors i visuals. L’originalitat del text és evident, però aquesta necessita d’alguna cosa més per tal que l’obra funcioni. I és que la proposta del director és brillant, perquè aconsegueix tractar temes transcendentals, com les relacions familiars o la mort, des d’un punt de vista humorístic i quotidià. A més a més, el text i la interpretació estan perfectament equilibrats, és a dir, les parts més dramàtiques és combinen suau i subtilment amb aquelles escenes més divertides. Amb tots aquests components, l’obra aconsegueix captivar a l’espectador i fer que aquest empatitzi, s’emocioni i rigui amb tota la família protagonista.

Com a conclusió, per tots els motius esmentats, cal destacar que La dona del 600 és una obra molt recomanable per a tot el públic adult que vulgui passar una estona emocionant, divertida y reflexiva al teatre.

← Tornar a La dona del 600

Enllaç copiat!