Una cita a la Casa de la Seda

La conferència de Wannsee

La conferència de Wannsee
24/01/2017

Anem a l’estrena de “La conferència de Wannsee” a La Casa de la Seda. Un espai més que adient per poder reproduir una de les conferències més detestable que ha tingut els últims anys. Parlem d’una reunió que va tenir lloc el 20 de gener de 1942 on 15 dirigents alemanys i del Partit Nazi van formalitzar la “Solució final per exterminar la qüestió jueva”.

Com he comentat, l’espai és adient doncs encaixa amb la magnificència del lloc que representa. Però a la vegada juga una mica a la contra la poca visibilitat que deixen les butaques i el poc espai que tenen els actors.

Tret d’aquest petit inconvenient, la història és prou atractiva per estar pendent els 80-90 minuts que dura l’obra. En ser una obra coral, el pes de l’espectacle recau més en tota la història que no en un dels actors. Però a la vegada, hi ha alts i baixos en la mateixa.

El fort d’aquesta obra són els diàlegs que inicialment es van dir durant aquesta conferència. Paraules gèlides i sense cap humanitat que es van dient durant la reunió. Via inquietuds

← Tornar a La conferència de Wannsee

Enllaç copiat!