Una experiència totalment recomanable!

La Casa dels Àngels

A partir de 20,00€
Comprar Entrades
La Casa dels Àngels → La Casa dels Àngels
04/06/2024 - La Casa dels Àngels

Dissabte vam anar Castellserà (Urgell), on es troba Cal Tarragona, una casa senyorial del segle XVI que el Mag Lari va comprar farà uns sis anys i que va batejar com La Casa dels Àngels.
La Casa dels Àngels és una casa encantada i plena d’encant, que permet viure experiències úniques durant el seu recorregut per les seves diferents estances.
La visita l’he classificat en tres experiències.

Primera experiència. Un recorregut per La Casa.
Per començar, ens van donar un llibre, el llibre dels tresors de la casa dels àngels. Es tracta d’una espècie de joc que ens va permetre conèixer alguns dels tresors que s’amaguen en les diferents estances de la casa, com la clau que obria un bagul de Houdini, una reproducció del Lluïset, el ninot de ventrilòquia del Pare Cluró fet pel Mag Zongo, una talla de Sant Sebastià del s. XVII, alguns dels vestits i objectes que van formar part d’alguns dels espectacles del Mag Lari (Splenda, Somriures i màgia), un quadre de l’arbre genealògic de la família Viaplana (que és remunta a l’any 1662) i la branca Lari (que arriba al seu inici, a l’any 1550), unes estances plenes d’objectes antics, una habitació dedicada a Pau Casals que es diu el “salonet Pau Casals” amb una cadira que agradava molt al músic i una de les seves pipes, l’habitació que va aixoplugar el Sant Grial, les golfes on va viure Francina Redorta, una minyona que el 1616 va ser penjada per bruixa…

Segona experiència. Espectacle de màgia de petit format de la mà del mag Christian Cooker al Petit Llantiol, el cafè-teatre de La Casa dels Àngels que està situat a la terrassa i té una capacitat per a 25 persones.
Aquest espai es diu així en homenatge al Cafè-teatre Llantiol de Barcelona, on el Mag Lari va començar la seva carrera.

Tercera experiència. Wonderland, la joia de la casa.
Wonderland és el nom de la col·lecció privada d’objectes de Michael Jackson, que el Mag Lari ha estat recopilant al llarg de la seva vida. Dels mil objectes que té el mag, hi han exposats uns tres-cents. Una col·lecció que hi podeu veure una gran variació d’objectes (alguns de ben curiosos i poc habituals com un banyador, una jaqueta de pijama o un quadre amb uns cabells del cantant, altres que van formar part de la seva vida professional, com una guitarra, uns discos d’or, algunes ulleres de sol, peces de roba, fins i tot el seu famós guant de Swarovski…

Per acabar d’arrodonir l’experiència, ens vam quedar a sopar a la terrassa del bar-restaurant de La Casa dels Àngels i a dormir a Agramunt.
També vam aprofitar per descobrir el poble medieval de Guimerà que és una autèntica meravella!

Ja ho sabeu, si voleu un cap de setmana diferent i màgic aneu la casa del Mag Lari.

Una experiència totalment recomanable!

← Tornar a La Casa dels Àngels