Jugant amb la màgia: Hausson

4/01/2018

No calen grans artificis per crear fets màgics

El cert és que la màgia no és pas el nostre fort i la veritat és que normalment ens costa entrar-hi, però aquest JUGANT AMB LA MÀGIA, ens va cridar força l’atenció, arran la nostra assistència a la Roda de premsa de fa unes setmanes.

És per això doncs, que ahir dimecres 3 de gener vam decidir anar a veure aquest espectacle amb què La Seca Espai Brossa celebra 20 anys de màgia.

Jocs tan populars com la ruleta, els daus, el billar, el cub Rubik, el Black Jack o el bingo són el fil conductor de la seva màgia. Hausson, mitjançant la velocitat dels seus dits i la seva espectacular tècnica, sense grans artificis, sense espectaculars efectes especials ens ha ofert un sorprenent repertori de números de manipulació i de grans il·lusions.

Una sala plena d’un públic predisposat a gaudir de la màgia però amb l’íntim desig de descobrir el truc, de veure d’on surt la carta amagada, o la moneda, o senzillament com s’ho fa per col·locar el meu anell dins una bola, dins una màquina accionada per monedes. Tot i la gran proximitat a la qual veiem les seves mans ens hem quedat realment bocabadats amb la seva tècnica, per nosaltres, perfecte.

En aquesta ocasió, l’espectacle està dirigit per Ferran Madico, que és la primera vegada que s’enfronta amb un espectacle d’aquestes característiques.

Un espectacle que vol retre també un homenatge al món de la música, de la mà de Jordi Bonet que ha aconseguit un disseny de so adient a cada número.

Una altra novetat és que aquesta vegada, Hausson, fa equip amb Esperança Crespí i Rosa Forteza que donen el toc teatral a tot plegat amb un lleugeríssim fil dramatúrgic, permetent que fins i tot, elles realitzen alguna incursió en el món de la màgia. També es nota força que Hausson ha volgut que l’espectacle fos rodó incorporant a Roberto G. Alonso en el tractament del moviment coreogràfic.

Ens hem deixat emportar pel fet màgic i hem gaudit. Dins dels nostres cervells d’adults hem deixat que el nen amagat s’emocioni amb el que no pot entendre, transgredint allò que forma part de la lògica.

Si voleu veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ


Tot el que necessites per anar al teatre

Jugant amb la màgia: Hausson

Jugant amb la màgia: Hausson

SINOPSI

La màgia és un joc?  Els jocs poden ser màgics?

Aquestes són algunes de les preguntes que us plantejareu en el nou espectacle d’en Hausson, Jugant amb la Màgia.

En què es poden transformar jocs tan populars com el dòmino, el billar, el parxís, el cub Rubik, la ruleta, els daus, el Black Jack o el bingo… a les mans d’un mag?

Les respostes les trobareu a Jugant amb la Màgia, un espectacle on els jocs prenen el protagonisme per esdevenir els actors principals d’un gran muntatge màgic on la realitat supera la ficció. O potser és la ficció que supera la realitat?

Imagineu-vos en Hausson jugant al billar, intentant resoldre un cub Rubik o fent un bingo amb tot el públic… Una experiència que només viuran els espectadors que vinguin a gaudir de l’espectacle i a compartir els jocs que proposarà el Mag.

Jugant amb la Màgia s’hi despleguen efectes de tota mena, des de la clàssica màgia de saló, les grans il·lusions i fins un sorprenent repertori de números de manipulació (l’especialitat d’en Hausson), molts d’ells inèdits fins avui.

En resum, Jugant amb la Màgia us ofereix tot un seguit de vivències extraordinàries, en les quals el públic i el mag es converteixen en insòlits i fantàstics companys de jocs…

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.

Articles relacionats

20 anys de màgia a La Seca Espai Brossa

20 anys de màgia a La Seca Espai Brossa

29 novembre 2017

L’any 1997 es inaugurar al Carrer Allada-Vermell un nou espai escènic a Barcelona de la mà de Joan Brossa, Hermann Bonín i Jesús Julve: l’Espai Brossa, predecessora de l’actual La Seca (instal·lada al carrer Flassaders). Aquell […]

Llegir més... n r