Torna el Jordi LP de sempre.

Jordi LP: De vuelta y media

Jordi LP: De vuelta y media
24/12/2017

Jordi LP ha tornat, i així vol que ho sàpiga el públic. El ja conegut humorista que va tenir una gran etapa televisiva a la dècada dels 90, torna després d’un temps en blanc als escenaris. Així, amb De vuelta y media, Jordi LP neix per segona vegada dins l’humor, com ell mateix diu.

Amb aquest segon naixement, Jordi LP torna a presentar els talents pels quals triomfà fa ja uns anys: la seva gran veu i la seva habilitat pel cant, la imitació de persones, i la seva gesticulació facial i corporal; mitjançant els quals oferirà al seu públic un repàs sobre tot el que ha canviat el món després que deixés la televisió.

D’aquesta manera, Jordi LP presenta un show en el que dóna la volta als conceptes, a les paraules, per portar al públic a una riallada inesperada i que s’encomana. L’humorista ens porta un show que resulta ser una miscel·lània que presenta diverses temàtiques com un breu repàs de l’actualitat, un repàs sobre tots els canvis a la música, a les relacions sentimentals…

Jordi LP ha tornat i torna com el mateix que ha sigut sempre. Així, presenta un show en el qual hi ha lloc per a imitacions de famosos, per a cantar cançons d’ahir i d’avui, per a reflexionar sobre l’humor i les virtuts que té el mateix.

Tot i això, aquest conjunt de temes tant diferents sembla estar poc organitzat i els temes no semblen no estar molt relacionats entre sí. Jordi LP ha tornat, però utilitza un repertori molt condicionat per tants anys en blanc que impedeixen que un públic jove pugui captar certes bromes. Un show potent i graciós que explota els talents de l’humorista que segur encantarà al públic que el recordi: Jordi LP ha tornat, diguin-li a tots aquells que el tenien per mort.

← Tornar a Jordi LP: De vuelta y media

Enllaç copiat!