Joel Minguet: Lorca

16/04/2018

Un viatge ple d’emocions

“Lorca” és un espectacle íntim i poètic, representat en un espai escènic molt proper, on el públic (molt reduït) ens trobem a tocar de l’escena.

Musicat i dramatitzat per l’actor Joel Minguet, aquest “Lorca” és un viatge ple d’emocions, que ens són transmeses mitjançant la paraula i la música. La paraula escrita d’algunes cartes i poemes del gran poeta Federico García Lorca, i la meravellosa música en directe de Joel Minguet, creada especialment per a l’ocasió. Un “Lorca” que es centra en l’etapa de 1925-1927, durant el moment de gran amistat entre Dalí i Lorca, i que té a la lluna i un anecdotari del poeta com a fil conductor de tot l’espectacle. Nou poemes de Lorca meravellosos, on la lluna hi és molt present.

“Si mis manos pudieran deshojar”, “Cantos Nuevos”, “Encrucijada”,…

La llum, els efectes sonors , la força de la veu de l’actor i la intimitat del moment, fan que aquest espectacle esdevingui un imprescindible per tot amant de la figura de Lorca. L’home i el poeta.

Una de les coses que més m’omplen i em fan gaudir moltíssim, és escoltar la poesia interpretada per algú que sap transmetre tot el sentiment i emoció que hi ha al seu darrera, aquell que la sent i me la fa sentir, aquell que s’emociona i em fa posar la pell de gallina. Joel Minguet tu ho vas aconseguir. Gràcies !!!

Feu-me cas i aneu a veure aquest “Lorca”, sens dubte gaudireu d’un magnífic espectacle.


Tot el que necessites per anar al teatre

Joel Minguet: Lorca

Joel Minguet: Lorca

L’actor Joel Minguet presenta Lorca, un espectacle teatral creat a sota vent que transita per aquells primers anys literaris de la vida de Federico García Lorca.

Sinopsi

Un fil conductor, l’amistat amb Dalí, i la lluna com a leitmotiv. La veu a partir de la paraula, el mar, la pluja, la lluna, les campanes, els gats, el vent, la bellesa, el desig, la vida, la lluna una altra vegada, l’amor, la tristesa, els estels, l’aigua, els ocells, la Resi, Cadaqués, Dalí…
Un viatge atmosfèric i intimista amb acords de guitarra i olor de tarongina.

Video

Fotos

Joel Minguet: LorcaJoel Minguet: Lorca

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració