Un espectacle de flamenc absolutament rodó

Joaquín Cortés: Esencia

Joaquín Cortés: Esencia
14/05/2017

Aquest espectacle és un recorregut per la seva vida i la seva lluita per aconseguir triomfar, un espectacle que  comença amb el somni d’un nen que volia ballar.

Joaquin Cortés té 48 anys, a 14 anys va ser admès com a membre del Ballet Nacional d’Espanya amb qui va ballar fins als 19 anys. Crea la coreografia de l’òpera Carmen i participa en el Festival Flamenc d’Estiu de Tòquio on és aclamat i a partir d’aquell moment decideix crear la seva pròpia companyia “Joaquin Cortés Ballet Flamenco“.

Aquesta peça té una durada de dues hores i s’inicia amb dansa clàssica i contemporània, simbolitzant el que ell va estudiar als seus començaments. Opta per la fusió entre el flamenc i la dansa contemporània i vol demostrar al públic que encara té moltes ganes i força per estar dalt de l’escenari. En un moment de l’espectacle comenta que ara feia tres anys que no actuava i que un artista sense públic no és ningú. Ha comentat també la necessitat de prioritzar la cultura dins del nostre país.

Joaquin Cortés ha ballat amb una entrega absoluta rodejat d’un nombrpssísim elenc compost per un ballarí (excel·lent Nicolás Rambaud), onze ballarines, tres veus femenines, tres veus masculines i dotze músics. Tots ells, músics i cos de ball d’una extraordinària qualitat.

Nosaltres sempre hem intentat veure els espectacles que Joaquin ha portat a Barcelona, per què som grans admiradors d’aquest artista. Aquest espectacle ESENCIA l’hem trobat absolutament rodó, per la seva excel·lent coreografia, la qualitat de tots els que participen i per la gran actuació que ens atorga Joaquin, que als seus 48 anys encara es buida totalment a l’escenari.

Si voleu llegir l’apunt original sencer, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Joaquín Cortés: Esencia

Enllaç copiat!