L’acceptació del fet d’envellir

Imma Colomer: Prime Time

Imma Colomer: Prime Time
13/11/2017

Tota la peça gira al voltant de l’acceptació del pas del temps, a l’acceptació del fet d’envellir i acceptar cada etapa de la vida gaudint d’allò que ens fa feliços.

Imma Colomer és la protagonista d’una telenovel·la, “Gent de Sort”, que fa quaranta anys que està en antena, ella és Glòria Aran, i és una estrella. Però la productora, Gina Guasch (Núria Casado) pensa que ja hi ha prou d’aquest personatge, que s’ha fet gran amb la sèrie, i decideixen donar-li una mort digna de la mà d’un nou cap de guionistes, en Roc Biaix (Dafnis Balduz).

PRIME TIME, és una proposta divertida on el personatge de l’Imma Colomer se’ns adreça directament i ens va explicant el que sent i el que pensa. Ens avisa del que dirà o del que farà quan es trobi amb la gent de la productora. Qüestiona els índexs d’audiència i no vol renunciar a la fama de la qual gaudeix de la mà del seu personatge. I és per això que, en principi, accepta encantada la proposta del guionista: matar el seu personatge i crear-ne un altre totalment rejovenit.

PRIME TIME, és aparentment una comèdia sobre l’edat, però el text va més enllà, i, ens obliga a reflexionar sobre el fet d’acceptar cada etapa de la vida, gaudint-la.

Imma Colomer, una actriu a la qual admirem profundament, ens ha ofert una interpretació fresca i divertida plena de sentiment. Dafnis Balduz i Núria Casado, tenen uns papers més desagraïts però han donat un magnífic contrapunt a la protagonista.

Una acurada posada en escena amb la complicitat de projeccions audiovisuals.

Per llegir l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Imma Colomer: Prime Time

Enllaç copiat!