Imma Colomer: Prime Time

13/11/2017

L’acceptació del fet d’envellir

Tota la peça gira al voltant de l’acceptació del pas del temps, a l’acceptació del fet d’envellir i acceptar cada etapa de la vida gaudint d’allò que ens fa feliços.

Imma Colomer és la protagonista d’una telenovel·la, “Gent de Sort”, que fa quaranta anys que està en antena, ella és Glòria Aran, i és una estrella. Però la productora, Gina Guasch (Núria Casado) pensa que ja hi ha prou d’aquest personatge, que s’ha fet gran amb la sèrie, i decideixen donar-li una mort digna de la mà d’un nou cap de guionistes, en Roc Biaix (Dafnis Balduz).

PRIME TIME, és una proposta divertida on el personatge de l’Imma Colomer se’ns adreça directament i ens va explicant el que sent i el que pensa. Ens avisa del que dirà o del que farà quan es trobi amb la gent de la productora. Qüestiona els índexs d’audiència i no vol renunciar a la fama de la qual gaudeix de la mà del seu personatge. I és per això que, en principi, accepta encantada la proposta del guionista: matar el seu personatge i crear-ne un altre totalment rejovenit.

PRIME TIME, és aparentment una comèdia sobre l’edat, però el text va més enllà, i, ens obliga a reflexionar sobre el fet d’acceptar cada etapa de la vida, gaudint-la.

Imma Colomer, una actriu a la qual admirem profundament, ens ha ofert una interpretació fresca i divertida plena de sentiment. Dafnis Balduz i Núria Casado, tenen uns papers més desagraïts però han donat un magnífic contrapunt a la protagonista.

Una acurada posada en escena amb la complicitat de projeccions audiovisuals.

Per llegir l’apunt original sencer, només cal clicar en aquest ENLLAÇ


Tot el que necessites per anar al teatre

Imma Colomer: Prime Time

Imma Colomer: Prime Time

Prime Time és una tragicomèdia amb Imma Colomer sobre el món de la tele, l’èxit i la frivolitat d’un mitjà que promociona i ven la joventut. Tres personatges relacionats amb el món de la televisió hauran de qüestionar-se què vol dir fer-se gran darrere la pantalla. Des de posicions i perspectives ben diferents, tots tres descobriran que la popularitat o l’èxit, com la visió de l’edat, són tan volàtils com els mercats, les audiències i els seus volubles canvis de percepció.

SINOPSI

Glòria Aran és una estrella televisiva coneguda a tot el país pel seu personatge protagonista de la telenovel·la Gent de sort, que aviat complirà 40 anys en antena. Avui l’ha citat la Gina Guasch, la productora actual de la sèrie, amb qui té una relació molt propera: és filla del seu antic mentor i productor. La Glòria sospita que la propera temporada de la sèrie inclourà un homenatge a la seva carrera. La Gina, però, té uns plans ben diferents per a aquest aniversari, que inclouen l’arribada de Roc Biaix, el nou cap de guionistes.

 

 

Video

Fotos

Imma Colomer: Prime Time

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.