19/06/2017

Maneres i maneres d’homenatjar!

Partint de la base que aquest homenatge es va representar al Caixaforum, es pot dir que és una experiència culturo-sensorial on el públic camina amb els mateixos actors per la sala i s’endinsa en l’esperat univers lorquià. Una proposta atrevida i diferent del teatre tradicional, tant que pots trobar a faltar el moment dels aplaudiments; aquell agraïment a les persones que homenatgen a una figura tan important per la cultura espanyola com va ser Lorca. Amb una durada de 30 minuts, l’espectacle no necessita més per satisfer un públic perdut en l’alternativitat però alhora disposat a qualsevol repte. Si teniu mitja hora, aprofiteu!


Tot el que necessites per anar al teatre

Homenaje a Federico García Lorca

Homenaje a Federico García Lorca

Una proposta íntima i sensorial sobre l’univers lorquià. Un viatge iniciàtic a la rica dramatúrgia i imaginari del poeta a través d’alguns dels seus personatges menys coneguts.

Es tracta d’una proposta plantejada a força de contrastos, el clarobscur com a lloc on rau la màgia, on un pot ser qualsevol cosa o totes alhora; i la llum encegadora, com a veritat indiscutible que crema i tot ho iguala, que no permet matisos, només anul·lar-se i guardar silenci. Un passeig per temes com la impossibilitat de ser, la delació, l’opressió de la ficció col·lectiva o de la mutabilitat de les convencions per veure el món amb uns altres ulls.

Tota una oportunitat de sentir-se part d’aquest meravellós univers lorquià vivint algunes de les seves creacions a flor de pell.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.

Articles relacionats