Heartbeat

18/06/2017

L’aigua bull a La Caldera!

Saps que tens 3 hores al davant però no saps què et pots trobar a la Sala 6 de La Caldera. En ella t’espera Sandra Gómez mostrant el seu ritme cardíac a través dels altaveus. A ritme del beat que marca la base de les cançons d’estil hip-hop, dance i techno, l’única protagonista de l’espectacle, balla sense parar encoratjant-se cada vegada més per buscar on són els límits del cos humà, la resistència física que podem arribar a assolir i la perseverança que necessitem per afrontar la vida sencera. Tot jugant amb l’espai, Sandra Gómez, es posa entre el públic per tal que notin les seves Heartbeat (pulsacions cardíaques) i com, a poc a poc, es van relaxant. En aquesta proposta escènica l’entreacte el marques tu, al teu ritme, al teu beat. Una experiència que marca emotivament i amb un final per fer reflexionar: la música és vida o la vida és música?


Tot el que necessites per anar al teatre

Heartbeat

Heartbeat és un solo de moviment per a un intèrpret. La primera finalitat d’aquest solo és ocupar un espai i un temps ballant. Una sessió de tres hores de música dance, hip hop, techno i electrònica serveixen de base al moviment. La pulsació de la música és la que marca el ritme i la que ofereix l’estímul al cos per moure. Un cos que està “a l’escolta” de les seves necessitats així com de la seva espontaneïtat en un exercici d’improvisació. La temporalitat que proposa el treball provoca i permet escalfar el cos mitjançant l’acció. És així com, a través d’aquesta acció, ball o dansa i mitjançant un efecte físic-químic, aquest cos puja la seva temperatura, els seus porus es dilaten i sua, es fa permeable obrint-se a qualsevol estímul, deixant-se afectar. Un cos que es lliura a la pèrdua, a l’abandó, per acabar mostrant-se en la seva carnalitat. Es podria dir que el recorregut que realitza, ve marcat per una recerca, la de perdre i trobar-se en un nou cos o fins i tot en diferents cossos, en diferents realitats on desig i plaer són presents.

A Heartbeat el moviment vol allunyar-se del formal i de l’acadèmic, sent aquest un element plàstic i expressiu resultat de l’ús d’una determinada energia i no una coreografia de formes tancades. Una proposta on es juga a buscar els límits espacials, temporals i energètics d’un cos.

Nota: a causa de la durada de la proposta es permet entrar i sortir de la sala segons les necessitats de l’espectador.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.