Clown Gourmet

Gran reserva

Gran reserva
08/07/2021

Preciós i hilarant autohomenatge a la carrera de Rhum & Cia, companyia de clowns que ens va enamorar amb la seva trilogia composta per Rhum, Rhümia i Rhumans. Ara, amb Gran Reserva ens porten un recopilatori dels millors gags de clown servits a bon ritme. La excusa perfecta per a connectar amb l’imbècil que portem dins i acomiadar-nos de les nostres preocupacions.

Aquesta vegada l’elenc de pallassos està format per dos Carablanques, el pallasso que ho sap tot (o això pensa), i dos Augustos, el pallasso de nas vermell, maldestre, absurd i irreverent. A més, un vestit de pallasso penja del sostre transmetent una mena de presència divina que possiblement fa referència a Joan Montanyès “Monti”, reconegut clown català que va deixar inacabada l’obra Rhum, projecte que posteriorment van reprendre els seus companys fundant aquesta companyia que no para de brindar nous èxits als escenaris any rere any, mantenint sempre viu el record del seu origen.

Alguna cosa tenen els pallassos de Rhum & Cia. que mai ens cansen. La seva frescor, innocència, absurditat i fins i tot tendresa fan que desconnectem del món racional que ens envolta i ens enamorem del l’univers d’aquests estranys i estúpids éssers. Poques paraules necessiten per a transmetre’ns no només les seves ganes de divertir-se, sinó la seva manera de comprendre i relacionar-se amb la vida. Una preciosa invitació a riure’s de la vida amb molt de gust, just ara que ho necessitem més que mai. Gràcies pallassos.

← Tornar a Gran reserva

Enllaç copiat!