La “veu” dels Musicals

Gerónimo Rauch en concert

Gerónimo Rauch en concert
24/06/2019

Divendres 21 de juny al Onyric Teatre Condal vam gaudir d’un concert “de reclinatori” amb Gerónimo Rauch que va estar acompanyat al piano per Sergi Cuesta.

Gerónimo Rauch és un cantant i actor nascut a Buenos Aires l’11 de febrer del 1978. Es va donar a conèixer a Espanya amb la seva interpretació de Jesús a Jesucristo Superstar, el paper femení de Mary Sunshine a “Chicago” i més tard interpretant a Jean Valjean a “Les Miserables“. Nosaltres  a Gerónimo el vam poder veure en el paper de Jean Valjean al Teatro Lope de Vega a Madrid el març de 2011  (veure ressenya) i al Barcelona Teatre Musical (veure ressenya)… (potser un dels teatres més desaprofitats del món !!!!) l’octubre del mateix any.

A l’espectacle de divendres GERÓNIMO RAUCH EN CONCERT, va cantar els grans èxits que ha interpretat a escenaris d’arreu del món.

Amb un gran carisma i simpatia va anar interpretant cançons mítiques d’Ennio Morricone,  de musicals de Lloyd Webber, una canço composada per ell anomenada “Como si no importara”, cançons de Rafael i de Malú, “Hasta el fin te querré” de Nino Bravo,  “Perdóname”,  “Quédate conmigo” de Pastora Soler i  la magnífica “Over the rainbow” de la pel·lícula el Mago de Oz.

Va interpretar un tema amb  Lidia Fayren (Barcelona 1989)  i amb Daniel Anglès (Barcelona 1975),  va cantar la magnífica “Hijo de la luna”.

El concert ens va regalar una sorpresa afegida quan un jove espectador present a la Sala, l’Andreu, que dissabte compleix 18 anys, va poder pujar a l’escenari, de forma totalment improvisada, ens va interpretar esplèndidament, i en català, “Taules i cadires buides” dels Miserables.

Gerónimo Rauch va acabar el concert amb la cançó “El sueño imposible” del Hombre de la Mancha.

Un concert memorable dels que difícilment t’oblides.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Gerónimo Rauch en concert

Enllaç copiat!