Generación Why

9/10/2018

Etziba’m teatre!

Sí, senyores i senyors. Que el teatre sigui posar entre les cordes els espectadors! Que el teatre sigui posar entre les cordes tres actrius aqui de cop i volta se’ls pregunta què n’esperen del seu futur! Que la pròpia directora hagi d’afrontar el desafiament! Teatro en vilo ens planta tres personatges a l’Àtic del Tantarantana, transsumptes de les tres enormes actrius que els interpreten, per a fer front a una qüestió fonamental que haurà de deixar en evidència la incertesa i el desencís d’una generació, potser de moltes generacions.

El to triat per les dramaturgues i la directora és el de l’humor (petar-se de riure al teatre és tan maco!) amarg, aquell que neix del riure’s d’una mateixa per a acabar assumint la manca d’alguna cosa, la nostàlgia per a allò que mai no hem tingut, no sé si m’explico.

El format és atractiu. S’estableix un diàleg entre la directora/actriu (Andrea Jiménez) i la resta dels personatges que, com si es tractés d’una improvisació, van reaccionant a les paraules de la primera. La por, el desencís, el desig… afloren en un crescendo emocional que posen en dubte les expectatives que la societat ens anima a crear-nos però no ens prepara per a afrontar la possibilitat que no s’assoleixin.

Que Teatro en Vilo torni a Barcelona! I que la gent la vegi! Ens cal a totes!


Tot el que necessites per anar al teatre

Generación Why

Què vols pel teu futur? Aquesta és la controvertida pregunta a la qual s’enfronten tres actrius provinents d’Espanya, Regne Unit i Itàlia. Generación Why és un espectacle de la companyia internacional resident a Madrid Teatro en Vilo, que reprèn l’humor absurd i la poètica corporal després de l’èxit del seu primer muntatge Interrupted.

Sinopsi

El joc d’imaginar futurs possibles – o impossibles- es converteix en una invocació o un exorcisme, un ritual contemporani en el que queden al descobert les esperances, ambicions i pors d’una generació abromada per l’alçada dels seus somnis i expectatives. Generación Why és un tros de vida, un cant a la joventut, una llar itinerant, un lloc en el temps. És el moment exacte en que es troba la convicció de que encara tot és possible i la certesa de que tot acaba. Quin millor moment que no sigui aquest per celebrar la vida?

Video

Fotos

Generación WhyGeneración WhyGeneración WhyGeneración Why

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració