“Superstar”  

Gabriel Córdoba: Superstar

Gabriel Córdoba: Superstar
17/04/2017

Gabriel Córdoba va néixer a Múrcia, però fa més de dotze anys que es va instal·lar a Barcelona. És actor, director, dramaturg i professor de stand up a “Stand Up Academy Barcelona”.

Tot i que amb 14 anys ja feia teatre, la seva carrera teatral va començar l’any 1994 amb el muntatge “Edipo Rey” de Sófocles. En l’actualitat porta més d’una trentena d’espectacles a les seves espatlles.

L’any 2003 es presenta a “Star Comedy”, un concurs de monòlegs del que resulta ser el guanyador.

A part de la seva carrera teatral, ha actuat en televisió, ha participat en curts, i ha escrit un parell de llibres.

 

“Gabriel Córdoba. Superstar” és el nou espectacle que podeu veure al Teatre de Raval. Es tracta d’un monòleg còmic en el que hi ha incorporat medis audiovisuals i algunes cançons en directe. Tal com diu el programa…”un intento de musical” del que penso que se’n surt amb nota.

Així mentre fa un repàs a la seva vida, obertament i sense cap mena de tabú, ens parla de tòpics i etiquetes, de masclisme, homofòbia, homosexualitat, drogues, política, cultura,…

…i canta “Mujer contra mujer” de Mecano, “Space Oddity” de David Bowie,…

… i somriu. I ens fa somriure.

 

I de camí a casa, aquell somriure va desapareixent mica en mica, perquè quan extreus de la comèdia l’humor, i en queda tan sols l’essència, et dones conte que al nostre voltant encara hi queda intolerància, falsedat i prejudicis.

 

Nene, nene, nene, tu vales mucho.

Vales mucho.

 

 

 

← Tornar a Gabriel Córdoba: Superstar

Enllaç copiat!