Una família molt moderna

Fuck You Modern Family (o todo sobre mi abuela)

Fuck You Modern Family (o todo sobre mi abuela)
28/10/2019

Anna Serrano dirigeix el text que han escrit i representen Berta Prieto i Lola Rosales, las quals disposen de l’ajuda interpretativa de Betsy Túrnez. Es tracta d’una proposta molt divertida a través de la qual es fa una crítica molt ajustada i raonada de la societat en la que vivim avui dia. El resultat final és absolutament magnífic.

La obra no presenta una interpretació tradicional, sinó que les actrius interpreten, canten i ballen. Tota aquesta feina va acompanyada d’uns efectes especials lumínics i sonors (en els quals Carmen Machi hi col·labora). Si bé és cert, hi ha ocasions en les que no seria necessari aquesta utilització. Tot i així, aquests efectes no es fan pesats, sinó tot el contrari: ajuden a emfatitzar aquest missatge crític cap a la societat actual, la qual es troba immersa dins d’allò tecnològic i de les xarxes socials.

Com  conclusió, cal destacar que és una obra molt recomanable per al públic adolescent i adult. Però, sobretot, seria interessant que hi anessin els joves. Aquests es poden veure reflectits durant tota la funció i poden acabar reflexionant sobre les seves relacions familiars i l’ús de les xarxes socials. Per tots aquests motius esmentats, Fuck you modern family (o todo sobre mi abuela) és una proposta genial, ja que a través de l’humor i el riure et fa pensar sobre la societat, la família i les nostres accions envers aquests dos estaments.

← Tornar a Fuck You Modern Family (o todo sobre mi abuela)

Enllaç copiat!