Vola Papagayo, vola!

Flou Papagayo

Flou Papagayo
12/07/2018

El Festival GREC d’enguany i La Seca han tingut l’absolut encert de programar una de les companyies de circ contemporani de casa nostra més interessants. Es tracta de Mumusic Circus, la companyia de Sant Celoni formada pels artistes multicisciplinars Clara Poch i Marçal Calvet. Els amants del circ ja coneixíem el talent de la Clara i el Marçal, que convinen vàries tècniques de circ i la música en directe, sota una dramatúrgia intel·ligent capaç de crear diferents lectures que encisen a grans i petits. Per aquest espectacle s’acompanyen de Marta Camuffi, artista de circ capaç de practicar el funambulisme i la suspensió capil·lar, una extraordinària tècnica de ball aeri subjecti només pels cabells.

A la interessant base que creen tots aquest elements, se li ha de sumar la sensibilitat i poètica de la proposta. Els moviments circulars continuus ens condueixen cap a un dolç estat oníric on començaran a apareixer els desigos més purs, i també les situacions més absurdes. Perquè no posar-se els pantalons fent una vertical? I si convertim l’acció de posar aigua en un got en un repte divertit? Què fa que aquest ésser exòtic i extravagant activi el misteriós mecanisme del desig?

Un espectacle imprescindible del qual podran guadir tant els nens com els adults, separats o barrejats. Correu a veur el Papagayo!

← Tornar a Flou Papagayo

Enllaç copiat!