Una opinió de Imma Romero

Flou Papagayo

Flou Papagayo

12/07/2018

Vola Papagayo, vola!

El Festival GREC d’enguany i La Seca han tingut l’absolut encert de programar una de les companyies de circ contemporani de casa nostra més interessants. Es tracta de Mumusic Circus, la companyia de Sant Celoni formada pels artistes multicisciplinars Clara Poch i Marçal Calvet. Els amants del circ ja coneixíem el talent de la Clara i el Marçal, que convinen vàries tècniques de circ i la música en directe, sota una dramatúrgia intel·ligent capaç de crear diferents lectures que encisen a grans i petits. Per aquest espectacle s’acompanyen de Marta Camuffi, artista de circ capaç de practicar el funambulisme i la suspensió capil·lar, una extraordinària tècnica de ball aeri subjecti només pels cabells.

A la interessant base que creen tots aquest elements, se li ha de sumar la sensibilitat i poètica de la proposta. Els moviments circulars continuus ens condueixen cap a un dolç estat oníric on començaran a apareixer els desigos més purs, i també les situacions més absurdes. Perquè no posar-se els pantalons fent una vertical? I si convertim l’acció de posar aigua en un got en un repte divertit? Què fa que aquest ésser exòtic i extravagant activi el misteriós mecanisme del desig?

Un espectacle imprescindible del qual podran guadir tant els nens com els adults, separats o barrejats. Correu a veur el Papagayo!


Tot el que necessites per anar al teatre

Flou Papagayo

Flou Papagayo

Flou Papagayo és un espectacle de circ per a tots els públics de la companyia Mumusic Circus. 

Sinopsi

Flou Papagayo és un flux i no un teatre. És un flou massiu i global. Forma part d’arreu i correspon a tot. Flou Papagayo no és un espectacle explicable. Flou Papagayo senzillament és. Passa. I el fem.

Tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de Circ Eterna i Universal. Les emocions i el deliri per compartir són l’impuls d’aquest curiós viatge on cada un d’ells aconsegueix convèncer a l’altre d’allò que ni ell mateix sap. I és que Flou Papagayo no es pot saber, perquè només se sent. Una incansable necessitat de seguir excavant per redescobrir les mil cares i matisos d’aquest Papagayo Interior, que no es cansa d’udolar per expressar-se  incondicionalment, sense lleis ni codis, indispensable conductor del nostre recorregut vital i escènic.

El “Papagayo” interior, símbol de la més brillant demència que alimenta
el nostre esperit creatiu. El “flou”, l’acte transcendent que sacseja i fa batre el Papagayo Universal. Flou Papagayo, un atreviment espontani i necessari. Una imprudència irremeiable per donar peu al poema més pur i més senzill…

Video

Fotos

Flou PapagayoFlou Papagayo

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • JOSEP OLIVA SASÉ
    12345

    Aquest espectacle que el mes passat es va poder veure a La Seca dins el Grec és el quart que he pogut veure durant aquests dies i que formaven part de la programació de la festa Major de Cardedeu. La companyia Mumusic Circus ens convida a un viatge a través de circ, música, humor i molta complicitat amb l’espectador, que si des del minut un et deixes portar, et conduirà a una muntanya russa de sensacions que van de l’absurd a moments carregats de sensibilitat i poesia. Marçal Calvet, Clara Poch i Marta Camuffi fan un treball tant individual com en col·lectiu, extraordinari tot i que voldria fer menció per la seva espectacularitat, dificultat i perfecta execució, el numero final que fa Camuffi suspesa pel monyo i amb uns pausats moviments que et deixen bocabadat. Estan de gira i si no ho heu vist no us ho perdeu i si teniu fills o néts a partir de 5 anys porteu-los, s’ho passaran pipa.

    15/08/2018

Articles relacionats