La força de la veritat

Ferran Carvajal: Not a moment too soon

Ferran Carvajal: Not a moment too soon
15/10/2016

Not a moment too soon és una manera diferent d’apropar-nos a la figura de Merce Cunningham, Trevor Carlson, productor teatral amb una llarga trajectòria, ens presenta, a tall de conferència, els últims anys de la vida del reconegut coreògraf el qual coneixia gràcies a la relació laboral i d’amistat que van establir.

Una proposta arriscada que converteix una suma de particularitats, vídeos domèstics d’en Merce i anècdotes d’en Trevor, en una història universal i emotiva (tot i el distanciament amb què es tracta). L’entrada del real en escena és, sense cap mena de dubte, el més impactant de la peça. Només en Trevor, qui ha viscut la història de primera mà, pot interpretar-la sense que esdevingui xafarderia. No espereu grans moments de dansa, ni virtuosisme tècnic. No obstant això, s’ha creat una coreografia (acompanyada per un espai i un joc audiovisual) que trenca l’estructura de conferència i ens permet entrar a l’espai fragmentat i contradictori de la memòria.

L’espectacle és honest i sincer. Ple de reflexions constants sobre el món de la dansa, la vellesa, l’amor i l’amistat. Un viatge irrepetible per racons que potser mai haurien vist la llum i que gràcies a la direcció de Ferran Carvajal i la dramatúrgia d’Albert Tola esdevenen llocs comuns i compartits per a bona part del públic.

← Tornar a Ferran Carvajal: Not a moment too soon

Enllaç copiat!