El músical dels 80′

Fama, el musical

Fama, el musical
11/10/2021

Fama, el musical versió d’èxit internacional, el fenomen de la cultura pop sobre la llegendària escola secundària d’arts escèniques de Nova York.Un títol inconfusible de la inoblidable franquícia de cinema i televisió, Fame The Musical.

És el que passa amb algunes obres, a vegades t’agrada més el record que et porta (o el que t’explica) que el que realment veus a l’escenari. En aquest cas és el que em va passar. Vaig gaudir-ne molt durant la funció, recordant els personatges, la música, el número final.

Tot i ser una funció prèvia, abans de l’estrena oficial (i que no tot estava funcionant al 100% i es va notar en alguns moments) va ser un regal en l’àmbit visual, una experiència meravellosa i un salt al passat.

Aquell moment final, la cloenda perfecta amb el ritme de la mítica “Fama!” que la nostra generació va crèixer i que taralejas sense voler i vols possar-te a ballar amb ells. Com quan de jove has vist una pel·lícula i vols fer karate com Daniel LaRusso o Bruce Lee; aquí ha passat el mateix. Vols començar a escoltar la música per ballar com qualsevol dels protagonistes.

Amb tot, la vaig gaudir, possiblement no és un espectacle rodó, però segur que surts encantat i amb ganes de ballar. Podeu veure les fotografies i el video del número final tal como el vaig veure el dia de la funció i la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Tornar a Fama, el musical

Enllaç copiat!