Teatre en estat pur

El loco y la camisa

El loco y la camisa
25/05/2014

Vagin al Teatre Romea i vegin El loco y la camisa. Vagin i gaudeixin d’una obra de teatre absolut. Vagin i emocionin-se. Vagin i coneguin el teatre en estat pur.

Un senzill i meravellós text de Nelson Valente serveix a la Companyia Banfield Teatro Ensamble de Buenos Aires per posar en escena una història molt quotidiana que parla de la veritat i la mentida. La mentida que apareix quan menys t’ho esperes, a la paret de casa, com una humitat que algú córrer a tapar, a corre-cuita, amb una capa de pintura blanca. Però, voraç, la humitat torna a escolar-se per la porositat de la paret i apareix, de nou, a un altre lloc. Cal ser determinant amb les mentides i afrontar-les amb valor. Sino, ens persegueixen i s’escampen… infectant, com un virus, implacable, fins a omplir-ho tot de podrit i esfondrar aquestes fràgils parets que sostenen la família.

Vagin al teatre i vegin aquesta obra que no deixarà indiferent a ningú. Perquè és increïblement divertida i profundament dramàtica. Perquè està meravellosament interpretada per uns actors que no són guapos ni surten a TV3 ni projecten la veu de manera portentosa. Tan sols s’entreguen plenament, amb tota la seva profunda i colpidora humanitat, a un meravellós exercici de sinceritat escènica que ens recorda què és el teatre, en què consisteix essencialment aquest art -pobre- de la paraula i sobre l’home. Una autèntica lliçó magistral.

← Tornar a El loco y la camisa

Enllaç copiat!