Teatre Musical excel·lent, resultat de la fusió de dues obres de diferents autors

El coronel ocell. Songs for a new world

El coronel ocell. Songs for a new world
23/01/2016

Teatre Musical dins dels tallers que periòdicament l’Institut del Teatre organitza amb els seus alumnes i que estan oberts al públic, de forma gratuïta.

Joan Maria Segura, director d’aquesta proposta (taller de 4rt d’interpretació i 4rt d’escenografia), ha fusionat dues obres ben diferents, però sortosament el resultat ha estat realment màgic, perquè ha creat una obra totalment nova que m’ha deixat absolutament fascinat.

Haig de reconèixer que em sorprèn moltíssim l’alta qualitat de les interpretacions dels actors i és que segurament per ells es tracta com una mena d’examen i donen tot el que han après en aquests 4 anys d’estudis dedicats a les Arts escèniques…. perdent així les possibles pors d’actuar davant d’un públic que a més saben que és exigent.

Posada en escena, escenografia a un gran nivell i a mes Música en directe.

Encara sou a temps perquè es representa avui dissabte a les 21 h i demà diumenge 24 a les 19 h. Jo no m’ho pensaria dues vegades….. i a més sense desembutxacar ni un euro….. que més voleu?

Si us bé de gust llegir la nostra crònica sencera ho podeu fer en aquest enllaç del nostre Blog “Voltar i Voltar”:  http://wp.me/p19AHZ-g3o

.

← Tornar a El coronel ocell. Songs for a new world

Enllaç copiat!