El poder canvia a las persones, o en realitat ens les mostra tal i com són?

Dignitat

Dignitat
24/10/2018

No heu tingut mai la curiositat de saber què es cou dins d’un despatx polític?, de què parlen?, què conxorxen? o quins son els seus veritables pensaments?

Roger Pera i Octavi Pujades són els dos protagonistes de “Dignitat”, una obra de l’autor, director i actor Ignasi Vidal, en la que ens mostra com l’ambició i les ànsies de poder poden transformar a les persones, i afectar-los en les seves relacions personals.

La història comença en el despatx d’una seu política, on dos companys de partir es troben per xerrar i prendre unes copes. El que en un principi comença sent una xerrada amigable, es converteix en un seguit de retrets i acusacions mútues, deixant al descobert quines són les ambicions i desitjos de cadascun d’ells.

L’Octavi Pujades i en Roger Pera interpreten als dos polítics, un es presenta com a principal candidat dins les primàries com a president del país, i l’altre aspira a convertir-se en el vicepresident. Sabem que són amics i que pertanyen al mateix partit des de fa més de vint anys; sabem quina és la seva posició dins el partit i a quin càrrec aspiren; però no sabem a ni a quin partit pertanyen, ni quina és la seva ideologia.

“Dignitat” ens mostra dues cares de la condició humana, per una banda la mentida, l’ambició, l’ànsia de poder, la traïció, la corrupció, el frau, l’abús de poder; i per un altra banda la raó, l’honestedat, la confiança, la dignitat, l’ètica i la moral.

 

“Dignitat” és una obra que ens parla de traïció, i de com el poder i l’ambició poden arribar a transformar a algunes persones.

No us la perdeu !!!

***/****

← Tornar a Dignitat

Enllaç copiat!