Uns detectius molt particulars… I divertits!

Detectives Martínez

Detectives Martínez
07/05/2015

El que comença ambientat en una autèntica novel·la negra, d’assassinat i intriga, i amb dos detectius que semblen trets dels anys 50, -look inclòs-; va a poc a poc convertint-se en una infinitat d’escenes amb cançons hilarants de les que coneixem perfectament la música, però a les que Los Martínez l’han modificat la lletra de manera molt enginyosa, perquè comencis a riure en la primera nota i no paris fins a l’última.

Aquesta comèdia musical ens explica els misteris d’un assassí en sèrie, que es dedica a matar a les seves víctimes amb objectes tan estrafolaris com un DVD de la serie UPA Dance… Els assassinats es van succeint i Los Martínez aniran buscant el que ells consideren pistes, fins a donar finalment amb l’assassí… o no!

Més enllà de l’humor que desprèn l’espectacle, cal destacar també l’ús de recursos que enriqueixen molt aquest tipus de teatre humorístic, com la inclusió de “connexions en directe” en vídeo amb els llocs on se succeeixen els assassinats; escenes en les que han col·laborat Loulogio, Toni Nievas o Enzo Bizcaino. També participa en la comèdia el més que conegut humorista Berto Romero, qui en format de veu en off, serà bastant protagonista de la història. A més, l’espectacle compta amb música en directe, amb el piano d’en Joan Berenguer. I en aquesta temporada cada dissabte compten amb la col·laboració d’algú conegut del món de l’humor, qui fa un cameo en diverses escenes; d’entre els que ja han passat per Detectives Martínez destaquem en Álvaro Carmona, El Niño de la Hipotéca o Llimoo.

Si la teva intenció és passar un dissabte nit de molts riures al teatre, aquest és el teu espectacle. No et decebrà!

← Tornar a Detectives Martínez

Enllaç copiat!