Llarga vida als Detectives Martínez!

Detectives Martínez

Detectives Martínez
18/05/2014

Si a Posavasos ja apuntaven maneres, amb Detectives Martínez aquest duet musicòmic es consolida com una de les propostes més originals i inclassificables del panorama humorístic.

Vestits com autèntics detectius dels anys 50, tirants inclosos, els carismàtics Los Martínez ens presenten un espectacle hilarant a cavall entre el musical i el thriller. Qui és l’assassí? Aquesta és la premissa que dóna el tret de sortida a un no parar de gags i versions de cançons on l’enginy i el surrealisme més extrem en són els protagonistes.

Més enllà del seu principal objectiu –fer riure com si no existís un demà–, Detectives Martínez inclou recursos escènics d’allò més interessants i poc freqüents en aquest tipus de gènere. La veu en off -imprescindible- del televisiu Berto Romero, el piano en directe de Joan Berenguer o la col·laboració del gurú de youtube Loulogio fan d’aquest espectacle tot un descobriment fins i tot per als més escèptics.

Tant si encara no t’has pogut treure del cap ‘El baile de la Maripa com si no els has vist mai en escena, no t’ho perdis. Sens dubte, Los Martínez es fan estimar!

← Tornar a Detectives Martínez

Enllaç copiat!