M’he vist reflectida

Conillet

Conillet
14/11/2015

L’actriu Clara Segura és la protagonista de “Conillet”, una obra amb molt de sentit de l’humor, que fa una reflexió sobre el paper de la dona d’avui en dia en la societat actual. És el retrat d’una mare esgotada, que ha de fer, dia rere dia, malabarismes, multiplicar-se i dividir-se, per poder combinar la seva vida personal amb la laboral i professional; poder arribar a tot arreu i fer bona cara. Una dona amb piles d’aquelles que duren i duren i duren, i que ha de passar “pel tubo”, molt ben metaforitzat en l’escenografia de Alejandro Andujar. Una dona que està morta de por; por de la soledat, por de no ser estimada, i sobretot, por de no ser entesa.

L’obra està basada en el monòleg “El conejito del tambor de Duracell” de Marta Galán que va escriure el 2006 i que Marc Martínez l’ha adaptat i reconstruït transformant-la en l’obra “Conillet”.

Possiblement el millor d’aquesta obra és la magnífica interpretació de Clara Segura i la direcció de Marc Martínez.

Jo la valoro des del punt de vista d’una mare que s’identifica cent per cent amb la protagonista, evidentment les dones sense fills i les jovenetes, no poden pensar el mateix, ni alguns homes que la trobaran que peca de feminista. De totes maneres insisteixo que el millor de l’obra és la interpretació de la Clara Segura i és el que he valorat amb *** 1/2.

← Tornar a Conillet

Enllaç copiat!