Passat i present

Circo Raluy Legacy: #TheMagicFormula

Circo Raluy Legacy: #TheMagicFormula
26/12/2018

Entrar al món fantàstic del Raluy Legacy és gairebé un viatge iniciàtic al món del circ. S’hi entra per una porta màgica que viatja en el temps: la carpa, les caravanes, els carruatges i els personatges que acompanyen els Raluy, una de les mítiques famílies cirqueres de Catalunya, van aturar el rellotge a mitjans de segle passat. Tot conserva l’encant de la tradició dels espectacles ambulants abans de l’era del neó, i fa que el sol fet d’anar-hi sigui una experiència increïble, sobretot si hi vas amb quitxalla.

Si el punt carrincló és el que captiva per fora, a l’interior de la carpa els Raluy han sabut modernitzar el clàssic show de troupes amb talents excèntrics per atrapar l’atenció de totes aquelles generacions que sembla que ja ho hàgim vist tot a la televisió i el YouTube. La tècnica de la carpa està ben treballada, i els forçuts, acròbates, magues o ballarines fregolistes van apareixent a la pista al ritme de la bateria en directe, amb un gran dinamisme, deixant bocabadat el públic durant més de dues hores. Com a mestres de cerimònia, un mag i els pallassos blanc i august, Sandro i Bigotis, provoquen esclats de riure entre el públic amb uns números de clown poc exigents però efectius.

La nota emotiva l’aporta el patriarca dels Raluy, que amb una visible manca de salut protagonitza dos moments en els quals evidencia el necessari relleu generacional dins les famílies cirqueres, passant el testimoni als eixerits nens que ja corren pels bastidors i s’atreveixen a fer els seus primers números a l’espectacle.

← Tornar a Circo Raluy Legacy: #TheMagicFormula

Enllaç copiat!