Provocació, gresca i diversió

Circo de los Horrores: Cabaret Maldito

Circo de los Horrores: Cabaret Maldito
29/06/2018

El Circo de los Horrores torna de nou a Barcelona amb el seu darrer espectacle Cabaret Maldito. Concebut com un show de varietats contemporani on es combinen personatges extravagants, provocadores ballarines, impossibles números de circ, bona música i humor irreverent. Una fòrmula que també hem pogut veure en muntatges com The Hole.

En aquest cas, més enllà de l’estètica infernal i obscura, destaca una continua interacció amb els espectadors en clau d’humor i provocació que fan que cada funció sigui diferent. Tant Suso Silva com Raúl Massana mostren una capacitat de connectar amb el públic i unes dots d’improvització que ja els agradarien a molts. Cap espectador està segur, especialment a les primeres files que, sense saber ben bé com, entre copa i copa, es poden trobar al centre de l’escenari. Avisats esteu.

L’escenografia, el vestuari, el so, la il·luminació… totes les peces encaixen sota la carpa en aquest aquelarre de diversió. Un espectacle gamberro de bona factura que de ben segur farà les delícies dels espectadors aficionats al gèneres cabareter i burlesc. No us deixeu enganyar per les aparences, no fa por, és pura gresca i diversió.

← Tornar a Circo de los Horrores: Cabaret Maldito

Enllaç copiat!