Anna

12/11/2017

No puc explicar quasi res…

… Perquè qualsevol cosa seria un avançament, i per això a Barcelona ja tenim al Bob Espòiler. Sí puc dir que només d’entrar a l’Àtic 22 ens submergim en unes golfes plenes de roba estesa i això ja ens situa una pila d’anys enrere, i allà hi trobem una noia que va plegant la que ja està eixuta. El seu vestit també ens transporta cap als anys cinquanta, i de sobte es veu reflectida davant un mirall, i la noia del mirall en surt i comencen a parlar com dues adolescents que es van coneixent, descobrint-se l’una a l’altra i juguen al vell joc d’endevinar alguna cosa amagada a les golfes: jo pregunto i tu només pots respondre sí o no i no s’hi val a rendir-se. I així anem descobrint coses que van passar, o potser no, o que alguna es va imaginar, o potser les dues… Puc dir que és que és una peça molt treballada on van aflorant velles històries, com si anéssim traient capes de la ceba del subconscient.

Ann Perelló i Lucia Torres han estat molt bé en els seus paper dirigides pel propi Marc Torrecillas, l’autor. Callo perquè encara se m’escaparien coses que val més no desvetllar.

 

 

 

 

Crítica completa »    http://bit.ly/2AyuWhl


Tot el que necessites per anar al teatre

Anna

Anna s’explora la por a la pèrdua d’algú estimat, la por a allò desconegut i la por a descobrir la veritat o, si més no, a fer-la sortir a la llum on no se la pot disfressar amb mentides. Anna és una història de petites històries que es van teixint per acabar formant una teranyina en la qual l’espectador pot quedar atrapat mirant de sortir-ne.

Fotos

AnnaAnnaAnna

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    sonia saurí

    M’ha encantat i m’ha sorprès.
    Una gran actuació.

    30/10/2017